Fritid

Fritids markedet, ser hele tiden etter det «neste store», som kundene vil ha. Innovasjon, og informasjons teknologi gjøre det mulig å utvikle ny formater, i nye steder, og lokaler.

Nye bedrifter, eiendoms forvaltere, gaming operatører, har nå en fornyet interesse for fritids fasiliteter. Dagens fritids aktiviteter kombineres med jobb, helse, og handling.

Fritids fabrikken ble født fra en observasjon, om den konstante utviklingen i fritids markedet, over en lang tid, så design av fritids aktiviteter er viktig. Bare kopiere det som funker idag, og få offentlig støtte for ting som ikke gir riktig fortjeneste er ikke mulig, den tiden er for lengst over.

Tjenester

Fritids Fabrikken jobber i hjertet av Horwath HTL, med å analysere trender, innovative konsepter, og det siste innen fritids teknologi. Dette blir ofte realisert i hybride løsninger, og konsepter, som kombinerer fritid, kultur, sport, og forretnings interesse.

Innovasjons kapasiteten til Fritids Fabrikken, er kombinert med rådgivnings tjenester, for å støtte prosjekt ledere gjennom alle utviklings fasene, finansierings mulighetene, markedsføring, og prosjekt start.

Laget til Leisure Factory© (Fritids Fabrikken) Horwath HTL kan foreslå løsninger, og følge opp prosjekter helt opp til starten.

Horwath HTL Projects