Vår historie

Horwath HTL er verdens største reiselivs konsulting firma, med mer enn 50 kontorer rundt om i verden som tilbyr lokal ekspertise. Siden 1915 har vi tilbudt upartisk, spesialist råd til våre klienter og er annerkjent som grunnlegger av Uniform System of Accounts som senere har blitt industristandard for regnskapsføring innen reiseliv.

Vi har vært involvert i reiselivsindustrien for storparten av et århundre. Vi er faktisk verdens eldste etablerte hotell og turisme rådgivnings nettverk. Vår arv kan spores tilbake til 1915 da to Horwath brødre ankom New York ifra Ungarn. De fikk raskt et rykte på seg som de rette regnskapsførerne å bruke for alle involvert i hotell industrien.

Horwath HTL er medlem av Crowe Horwath International, en profesjonell gruppe av regnskapsføring og management konsulting firmaer etablert i New York i 1915, og rangert blant de topp ti internasjonale profesjonelle rådgivnngsfirmaer. Crowe Horwath International har kontorer i nesten 600 byer i 114 land, og en kombinert omsetning på over 3 milliarder USD.

Selv om de har mange spesialiteter i forskjellige felt, var Crowe Horwath sin ekspertise innenfor hotellindustrien etablert fra begynnelsen med oppfinnelsen av Uniform Systems of Accounts for Hotels – et system så suksessfullt at det har blitt den internasjonale standaren for regnskapsføring innen reiseliv. Siden den gang har Horwath publisert en rekke bøker og studier om industri emner, deriblandt Hotel/Motel Development (1984, i sammarbeid med the Urban Land Institute), den definitive guiden til historien og kompleksiteten av hotellindustrien og utviklingsprosessen.

I løpet av årene har Horwath HTL blitt annerkjent som den mest eminente rådgivningspesialisten i hotell, turisme og reiselivsindustrien ved å tilby erfaring og ekspertise uten sidestykke for klienter sine prosjekter verden rundt, gjennom en kombinasjon av detaljert lokalkunnskap og internasjonal forståelse. Et fokus på å opprettholde en uavhengig rådgivnings rolle sørger videre for at Horwath HTL sine opplysninger kan være til å stole på for både klienter og tredje part interessenter.

Vi har vært involvert i prosjekter i alle faser av eiendommers livssyklus for klienter ifra små individuelle firmaer til noen av verdens mest prominente hotell firmaer, utviklere, långivere, investorer og industrielle selskaper.

Med tilgang til god og variert informasjon fra våre kontorer i sentrale byer rundt i verden, kan vi forsikre at våre klienter får et godt og variert perspektiv på gjennomføring av prosjekter, og nyte godt av våre vidstrakte industri kontakter. Vi har også støtte fra Horwath HTL International sin database, den største og mest komplette hotell og turisme relaterte databasen i verden. Vi følger Horwath International sine strenge krav til klient service og forretnings moral som er overvåket av et strengt system for kvalitetskontroll og opprettholdt av våre erfarne profesjonelle rådgivere, alle med direkte erfaring fra industrien.

Ingen er mer kvalifisert eller plassert bedre til å hjelpe klienter i å lykkes med hotell, turisme og fritidsprosjekt, eiendomstransaksjoner og investeringer enn Horwath Hotel, Tourism og Leisure gruppe.
Crowe Horwath International, som brødrene til slutt grunnla, er rangert blant topp ti globale regnskapsnettverk med over 170 uavhengige firma i 600 byer i mer enn 114 land. Medlemmenes firmaer er respekter for deres lokalkunnskap, ekspertise og erfaring, samt kvaliteten på tjenestene de utfører.

Horwath HTL har operert som nettverkets spesialist innen reiseliv i 20 år. Vi har nå 50 kontorer i 39 land, og vår posisjon innenfor industrien er anerkjent globalt, samt vår profesjonelle mening er etterspurt av internasjonale hotelbedrifter, investorer, utviklere og finansielle institusjoner.