Horwath HTL, Hotell, Turisme og Fritidsspesialisten

Hos Horwath HTL, fokuserer vi ett hundre prosent på hoteller, turisme og fritid. Med over to hundre og femti profesjonelle konsulenter verden over, har vårt nettverk tilgang til store mengder internasjonal erfaring og lokalkunnskap som gir oss, og våre klienter ett unikt fortrinn.

Vi tilbyr en stor bredde av rådgivnings løsninger som dekker hele gjennomføringen av et hotell prosjekt, fra planlegging og utvikling og videre til eiendomsforvaltning, bedriftsrådgivning, til overføring og finansiell restrukturering. Horwath HTL vil være en resurs i ditt prosjekt, og vil forsikre at du får den beste støtten du kan få hele veien.

Komplett Consulting og Rådgivnings løsninger for Reiselivsindustrien

Horwath HTL er den største spesialisten innen consulting nettverk i reiselivsnæringen, med 50 kontorer i 39 land. Vår globale utstrekning er koblet sammen med en unik dybdekunnskap og erfaring opparbeidet fra tusener av prosjekter over mange år, i forskjellige økonomiske klimaer.
Vi er førstevalget for hotell og eiendomsselskaper, samt finansielle institusjoner ute etter å investere i reiselivsnæringen.
Uansett hva eller hvor ditt prosjekt er, tilbyr vi tryggheten av å ha internasjonal konsistent kvalitet på tjenester kombinert med lokale løsninger.