Horwath HTL, Hotell-, Turisme- og Fritidsspesialisten

Horwath HTL tilbyr rådgivning innen hotell, turist og fritidsnæringen. Med over 250 profesjonelle konsulenter verden over har vårt nettverk tilgang til store mengder internasjonal erfaring og lokalkunnskap som gir oss og våre klienter ett unikt fortrinn.

Vi tilbyr en stor bredde av rådgivningsløsninger som dekker hele gjennomføringen av et hotellprosjekt, fra planlegging og utvikling til eiendomsforvaltning samt overføring og finansiell restrukturering.

Horwath HTL vil være en resurs i ditt prosjekt, og vi forsikrer deg om at du får den beste støtten du kan ha hele veien.

Komplett rådgivningsløsninger for Reiselivsindustrien

Horwath HTL er den største spesialisten innen rådgivning til reiselivsnæringen, med 50 kontorer i 39 land. Vår globale utstrekning er koblet sammen med en unik dybdekunnskap og erfaring opparbeidet fra tusener av prosjekter over mange år.

Vi ønsker  å være førstevalget for hotell- og eiendomsselskaper, samt for finansielle institusjoner som er ute etter å investere i reiselivsnæringen.

Uansett hva eller hvor ditt prosjekt er, tilbyr vi tryggheten av å ha internasjonal konsistent kvalitet på tjenester kombinert med lokale løsninger.